DutchMint

Distributie Franse schoenen- en lifestylemerk TBS in handen van DutchMint

Bericht via: Fashion United

Distributie Franse schoenen- en lifestylemerk TBS in handen van DutchMintDe Nederlandse importeur DutchMint voegt per januari van dit jaar TBS toe aan het portfolio. Op dit moment is DutchMint importeur van o.a. het Italiaanse kledingmerk Slam. Met de toevoeging van TBS blijven ze hiermee in de nautische sfeer.

Het Franse TBS is een lifestyle en sportmerk ontwikkelt schoenen en kleding voor verschillende ‘outdoor’ activiteiten. Voor op land en op het water. De collectie wordt ontworpen met de kernwaarden van het merk als basis: authenticiteit, kwaliteit en nautische inspiratie.

 

Voor de schoenencollectie is dit duidelijk terug te zien in het materiaalgebruik: zacht leer met een ondersteunend voetbed. Voor de technische schoenencollectie zijn materialen gebruikt die de grip verbeteren en geen sporen achter laten op de boot.

Distributie Franse schoenen- en lifestylemerk TBS in handen van DutchMintDe kledingcollectie is gemaakt van zachte en soepele materialen. In deze items is de Franse oorsprong van het merk duidelijk te herkennen: ingetogen modellen met opvallende lijnen en gefocust op comfort. De huidige wintercollectie bevat twee thema’s: land en zee. Beide onderscheidend door het kleurgebruik en uitstraling.

 

De samenwerking met DutchMint zal eind januari officieel van start gaan. Dit is ook direct het begin van de inkoopperiode voor Fall/Winter 2017/2018. Met deze collectie voegt DutchMint het tweede nautische lifestyle merk toe aan haar portfolio. Ben je nieuwsgierig geworden naar Tbs, of wil je meer informatie over het merk? Neem dan contact op met DutchMint via info@dutchmint.eu of kijk op www.dutchmint.eu

 

Over DutchMint
DutchMint is importeur en distributeur voor verschillende nautisch georiënteerde merken. Momenteel bevat het portfolio vier merken: Slam, TBS, Ocean Rodeo en Parafina.

Distributie Franse schoenen- en lifestylemerk TBS in handen van DutchMintAls bedrijf richt DutchMint zich op het faciliteren van een actieve levensstijl rondom het water. Met een evenwichtig assortiment dat het mogelijk maakt dit te doen op een comfortabele en modieuze manier. DutchMint streeft er naar om haar service toe te spitsen op de per soonlijke behoeften van haar klanten.

Voor meer informatie: www.dutchmint.eu of www.tbs.fr