DutchMint

DutchMint zoekt stagiaires

Ben je een watersport liefhebber? Word je enthousiast van mode?  Geboren verkoper? Dan hebben wij een stageplek voor je!

Dutchmint is de officiële Europese distributeur van verschillende watersport gerelateerde merken. Elk merk is divers op haar eigen manier en daarom is het enorm interessant om rond deze merken te werken.  We beheren onze sociale media kanalen & websites met passie en zijn aanwezig op vele watersport evenementen, waar we ook vaak sponsor van zijn. Dit alles gebeurt vanuit ons hoofdkantoor in Warmond, aan de Kagerplassen bij Leiden.

Wij bieden je een leerzame en gevarieerde werkplek waar onder andere Online en Offline Marketing, Social Media Marketing, Webshop Management, e-commerce Fulfillment en Retail Management aan bod komen. Aan de hand van je opleiding geven wij jouw stageperiode vorm.

Wij zoeken stagiaires die:

…. Een MBO of HBO opleiding volgen in de richting: Commerciële Economie / Marketing & Communicatie / Vormgeving /  Small Business & Retail management
…. Affiniteit hebben met watersport of mode
…. Een pro-actieve  zelfstandige werkhouding hebben
…. Niet bang zijn om nieuwe projecten op te pakken
…. Een stage van minimaal 10 weken zoeken

Denk je dat jij bij ons op je plek bent? Stuur dan een mail met je motivatie & cv naar info@dutchmint.eu