DutchMint

Slam Clothing partner Deltaweekend

Slam is een een meerjarige samenwerking aangegaan als kledingsponsor van het Deltaweekend. Al de vrijwilligers worden door Slam aangekleed, iets waar het Deltaweekend erg blij mee is. Het is een sponsor die prima bij het Deltaweekend past. Ook directeur Slam Benelux, Jeroen van Stijn, is erg tevreden: “We zijn verheugd met deze samenwerking. Het Deltaweekend is al sinds 1970 niet meer weg te denken. De goede sfeer van het evenement met de competitieve insteek past perfect bij ons merk”.Uitgebreide Slam collectie 
Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en sailing & crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De sailing & crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is.