We Are DutchMint

Active Leisure Wear

Wij zijn de Europese distributeur van meerdere nautische en actieve vrijetijdsmerken. Momenteel hebben wij vier merken in ons portfolio: Slam, Ocean Rodeo, Feelfree Gear en Motorola Solutions.

DutchMint richt zich op een actieve levensstijl op en rond het water. Ons doel is om een assortiment aan te bieden die het mogelijk maakt om comfortabel te genieten van het dagelijkse leven in stijl.

What we offer you

Our Services

Het zoeken naar items die vergemakkelijken van een actieve en ontspannen lifestyele betekent dat onze portefeuille op te bouwen met merken die elkaar ondersteunen. Deze focus op betekent ook dat onze verkoopsdienst is niet alleen knowledgable over de producten, maar ook de manier waarop u ze gebruikt. Daardoor kunnen zij bieden u meer inzicht in wat onze producten voor uw klanten betekenen kunnen.

Who We Represent

Our Portfolio

Wij vertegenwoordigen momenteel vier verschillende merken. Deze merken hebben allemaal hun eigen focus, en elkaar ondersteunen. Slam is een Italiaanse merk voor nautische mode, crew wear en zeilkleding. Ocean Rodeo uit Canada is producent van de kite gear en drysuits. Feelfree Gear heeft zijn oorsprong in Nieuw Zeeland en staat internationaal bekend om haar praktische, stijlvolle en duurzame waterdichte tassen en reisaccessoires. Voor het Amerikaanse Motoral voeren wij de watersport productlijn.

0

Cups of coffee

0

Phone calls

0

folded garments

0

Working Hours

Want to get in touch? Fill out the form below and we'll get back to you.

Contact us

    Let's

    Create Something

    Amazing!

    together